Podcasts fra Sund Gaming

Morten Saxtorff og Sofus Bynge taler i dette afsnit om hvordan gaming kan forstås som leg, og hvilke konsekvenser det har for den måde vi håndterer vores børns gaming på.

Sofus Bynge og Morten Saxtorff taler om hvordan gaming er motiverende, og hvad motivation egentlig er. Her er både refleksioner og gode råd til forældre, om hvordan de bruger gaming på en positiv måde i deres børns liv.

Sofus Bynge og Morten Saxtorff taler om gaming som et fælles tredje, med fokus på at gaming er mere end bare tidsfordriv. Hvad kan vi bruge gaming til, på en sund måde?

Sofus Bynge og Morten Saxtorff taler om hvordan gaming kan være med til at udvikle børns life skills – de evner de skal bruge for at navigere igennem livet. Fokus er specielt på de life skills som bliver forudsagt til at være vigtige for fremtidens arbejdsmarked.

TricasTalks – For meget versus for lidt skærmtid?

Trine og Morten fortæller om deres arbejde med det digitale liv. Her deles overvejelser omkring brugen af skærme for både børn og voksne samt hvad skærme egentlig kan tilbyde os af gode oplevelser.

Lyt med, hvis du er nysgerrig på, hvordan skærme bliver en positiv eller negativ del af hverdagen!