MULIGHEDER TIL INSTITUTIONER

Her finder du mulighederne til undervisnings institutioner og sociale indsatser, hos sund gaming. Vores fokus i arbejdet med gaming er altid, at udnytte potentialerne imens vi er opmærksomme på at undgå faldgruberne. Det er derfor vi hedder Sund Gaming – det handler om hvordan vi går til gaming på en sund måde.

Hvad kan vi som voksne finde, hvis vi slipper angsten for det, vi ikke forstår, og er modige, nysgerrige og undersøgende i forhold til gamer-universet og potentialerne i det? – Trine Caspersen, Kort og godt om BØRN OG GAMING.

Alle muligheder du finder på denne side kan bookes direkte ved kontakt til os. Men vi ved at der ikke er to institutioner der er ens. Derfor går vi altid i dialog med jer omkring hvad der er vigtigt for jer, så vi kan tilrettelægge den rigtige indsats hos jer. Vi glæder os til at høre fra jer!

Mulighederne hos sund gaming bygger på at hjælpe voksne og børn til at forstå den online verden, som vores børn bruger meget af deres fritid i. Vi opdaterer løbende vores muligheder her på siden – men sørg for at skriv til os, hvis du har specifikke spørgsmål du søger hjælp til.

Vores arbejde med gaming baserer sig på vores viden fra forskning i gaming og erfaring med rådgivning og terapi. Vi har hjulpet familier, organisationer og offentlige instanser med hvordan gaming skal håndteres på en sund måde siden 2017.

Vores holdning til gaming er meget simpel: Der er et potentiale i at bruge gaming til at hjælpe vores børn til at udvikle sig positivt, men også en udfordring i at gaming kan komme til at fylde for meget i vores liv. Derfor arbejder vi med at hjælpe der hvor det er løbet løbsk og udnytte potentialet der hvor vores børn har gavn af gamingen.

Vi vil altid gerne tale med jer omkring hvordan gaming påvirker jeres hverdag – tøv ikke med at kontakte os!

Send os en mail her