MULIGHEDER TIL VIRKSOMHEDER OG ORGANISATIONER

Her finder du Sund Gamings muligheder for virksomheder og organisationer. Gaming indeholder mange potentialer til både rekruttering, talent-udvikling og branding. Hos Sund Gaming er vi eksperter i at udnytte disse potentialer, sammen med vores store bagkatalog af organisations-psykologiske tilgange og interventioner. Vores målsætning er simpel og klar: Bruge gaming til at udvikle mennesker. Det glæder vi os til at gøre sammen med jer.

Gaming can be a training ground for the development of digital skills, such as coding, usage of digital apparatus, and general digital education. […] But Esports and gaming are also arenas for the development of personal and social skills. The hope is that esports can become a platform on which youth develops competencies that are socially and technically founded, making them adept online citizens, capable of communicating, behaving and sharing in digital, in meaningful ways. – Morten Saxtorff, The Human Factor in Esport.

Mulighederne hos sund gaming bygger på at hjælpe organisationer med at spotte og dyrke talent, samt udvikle deres medarbejderes kompetencer. Vi opdaterer løbende vores muligheder her på siden – men sørg for at skriv til os, hvis du har specifikke spørgsmål du søger hjælp til.

Vores arbejde med gaming baserer sig på vores viden fra forskning og erfaring med rådgivning og terapi. Vi har hjulpet familier, organisationer og offentlige instanser med hvordan gaming skal håndteres på en sund måde siden 2017.

Vores holdning til gaming er meget simpel: Der er et potentiale i at bruge gaming til at hjælpe vores børn til at udvikle sig positivt, men også en udfordring i at gaming kan komme til at fylde for meget i vores liv. Derfor arbejder vi med at hjælpe der hvor det er løbet løbsk og udnytte potentialet der hvor vores børn har gavn af gamingen.

Vi vil altid gerne tale med dig omkring hvordan gaming påvirker dig og din familie – tøv ikke med at kontakte os!

Send os en mail her