MULIGHEDER TIL FAMILIEN

Her finder du mulighederne for familier og forældre, hos sund gaming. At arbejde med gaming fra en psykologisk vinkel kan indeholde mange perspektiver. Derfor kan mulighederne vi nævner her bedst forstås som vejledende. Har du specifikke behov eller spørgsmål du gerne vil have hjælp til opfordrer vi til, at du skriver til os!

Online-universer er en naturlig del af det verdensbillede, børn vokser op med i dag. Et verdensbillede, som de ikke deler med deres forældre. For forældregenerationen er den digitale verden tillært ligesom et fremmedsprog, mens den for børnene snarere kan sammenlignes med et modersmål. – Trine Caspersen, Kort og godt om BØRN OG GAMING.

Mulighederne hos sund gaming bygger på at hjælpe forældre og børn til at forstå den online verden, som vores børn bruger meget af deres fritid i. Vi opdaterer løbende vores muligheder her på siden – men sørg for at skriv til os, hvis du har specifikke spørgsmål du søger hjælp til.

Vores arbejde med gaming baserer sig på vores viden fra forskning og erfaring med rådgivning og terapi. Vi har hjulpet familier, organisationer og offentlige instanser med hvordan gaming skal håndteres på en sund måde siden 2017.

Vores holdning til gaming er meget simpel: Der er et potentiale i at bruge gaming til at hjælpe vores børn til at udvikle sig positivt, men også en udfordring i at gaming kan komme til at fylde for meget i vores liv. Derfor arbejder vi med at hjælpe der hvor det er løbet løbsk og udnytte potentialet der hvor vores børn har gavn af gamingen.

Vi vil altid gerne tale med dig omkring hvordan gaming påvirker dig og din familie – tøv ikke med at kontakte os!

Send os en mail her