Familiens gaming dag

Velkommen til SundGaming’s kursus hvor familien samles om børnenes interesse.

Lær at håndtere gaming i hjemmet

Sund gaming – En familie workshop i Odense

Gaming er kommet for at blive og esporten vokser som en steppebrand hen over underholdningsbranchen.

De nyere generationer bruger meget tid foran skærmen, hvilket ofte medfører en stor bekymring hos forældrene, der gerne vil have udarbejdet nogle rammer for skærmtiden. Det vil børnene typisk ikke, og denne uoverensstemmelse kan fylde meget i hverdagen.

Derfor inviterer SundGaming.dk nu til Familiens Gaming Dag, hvor forældre og børn har mulighed for hver især at blive klogere på hinanden – alt sammen med det formål at styrke familierelationen samt at lave sunde aftaler omkring gaming og skærmtid.

Vi kommer ind på hvad gaming er, hvordan det opfattes og familien bliver skarpere på hvordan man kommunikerer empatisk og respektfuldt over for hinanden. Derudover belyser vi gaming som læringsplatform, social aktivitet og en sund interesse på lige fod med håndbold eller badminton.

Dagens program faciliteres af vores dygtige psykologer, Trine og Morten, der har stor erfaring med gamingens verden og det potentiale der ligger gemt i at bruge tid foran skærmen. Udgangspunktet for undervisningen er teorier fra psykologien og den nyeste forskning på området.

Så tag børnene med til Familiens Gaming Dag og lad os sammen blive klogere på de fordele og faldgruber der findes i gaming, og hvor vi også arbejder med konkrete råd og værktøjer til at indgå i et sundere fællesskab omkring skærmtid.

Omstændigheder

Undervisningen/kurset foregår i Odense (lokation følger). Du møder andre familier der ligeledes har interesse i at forbedre familierelationen og håndtere skærmtid på en sund og fornuftig måde. Undervisningen/kurset afholdes for op til 4-10 familier.

Kurset afholdes mandag d. 12 oktober i efterårsferien fra 10:00-16:00.

Afmelding fra kursus foregår senest 7 dage før kurset, kl 12:00, dvs. senest d. 5 oktober kl. 12:00. Afmelder man efter denne frist gives købet ikke retur.

Pris

Prisen for at deltage er 3.995,- og der er plads til hele familien, der regnes max 5 personer. Pris for 2 personer (forældre/barn) er 2995,- , 3 personer er 3495,- , 4-5 personer er 3995,-. Derudover koster det 495,- pr. ekstra person der deltager (fx bedsteforældre, venner eller andre som har del i familiens hverdag).

I prisen er der inkluderet forplejning i form af sandwich, kaffe/the samt sodavand til børnene.

Når man går fra familiens gaming dag vil man have følgende med sig:

 • En bedre forståelse for hvad gaming egentlig er

  – og hvad det kan og ikke kan

 • En større viden om mekanismer bag gaming

  – og hvorfor det motiverer børn så meget

 • Evnen til at kommunikere empatisk omkring gaming/skærmtid

  – og dermed lave sunde aftaler omkring gaming/skærmtid

 • Evnen til at udarbejde en konkret handleplan for gaming i hverdagen

  – en plan som hele familien er med til at udvikle

 • Relevante værktøjer og modeller

  – kan bruges til at udnytte potentialet i gaming ved at styrke børns og forældres kompetencer