Online Forældermøde

Velkommen til SundGaming’s Online forældermøde hvor I har muligheden for at få arbejdet med de problemstillinger jeres familie oplever ved gaming, sammen med psykologer og ligesindede forældre.

Bliv klogere på børns gaming-vaner og deltag i vores debat om hvorvidt det påvirker dem.

Velkommen til SundGaming’s forældermøde, hvor vi stiller skarpt på børn og deres skærmforbrug, samt diskutere spørgsmål fra jer forældre.

                       “Jeg har lige gang i et game”

“Jeg kan ikke pause et onlinespil”

“Jeg tager liiige en kamp mere”

Kan du som forælder nikke genkendende til disse udsagn og giver de anledning til konflikter, sammenstød eller blot fortvivlelse om, hvorvidt dit barn tager skade af at tilbringe så meget tid foran skærmen?

Nu har du/I muligheden for at blive klogere på disse spørgsmål, samt alle de andre bekymringer I end måtte have. SundGaming præsenterer i samarbejde med HYDR muligheden for at forældre kan tilegne sig mere viden om hvordan den digitale tidsalder påvirker børn og unge mennesker. Til mødet deltager SundGamings psykologer, Morten Saxtorff og Rasmus Vestergaard, og de underviser i relevant materiale fra bogen “Kort og Godt og Børn og Gaming”. Derudover er der sat tid af til at starte en diskussion om hvorvidt børns udvikling bliver påvirket af al den gaming, og her er det korte svar er JA! Den udvikling er dog ikke nødvendigvis en skidt ting, idet meget forskning peger på, at børnene faktisk lærer vigtige kognitive færdigheder, som de får brug for i deres fremtidige arbejdsliv.

Overblik over forældermødet

Omstændigheder

Mødet foregår online over zoom. Der kræves som minimum at du har fungerende mikrofon og lyd (meget gerne webcam!). Der er plads til 3-8 deltagere pr. møde, dvs. 3-8 zoom-logins hvor begge forældre gerne må sidde med, ved samme computer.

Du/I skriver jer på venteliste, hvorefter vi kontakter jer når et møde afholdes (typisk indenfor 2-4 uger).

Afmelding fra mødet foregår senest dagen før kurset, kl 12:00. Afmelder man efter denne frist gives købet ikke retur.

Pris

Prisen for at deltage i onlinemødet er 995 kr. Man må gerne deltage flere fra samme computer (fx er der plads til både mor og far!).

Skriv dig på venteliste til det Online Forældermøder her!

Email du tjekker løbende, vi sender dig ikke andet end bekræftelsen på at du er skrevet på venteliste.

Fx Online Forældermøde.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer er du altid velkommen til at skrive dem her, så vender vi tilbage indenfor 1-2 dage.