Forstå spillet: Fortnite

Lær, hvad Fortnite går ud på.

-Så du nemmere kan tale om gaming med dine børn …

Fortnite har taget verden med storm og er efterhånden fast inventar på mange børne- og teenageværelser.

Som forælder kan det til tider være frustrerende at være vidne til, især hvis man ikke kender spiller og ikke helt forstår, hvorfor børnene er så begejstrede for det.

Med dette lynkursus i, hvad Fortnite går ud på, får du imidlertid en god introduktion til spillet, så du ved, hvad børnene bruger deres tid på. – Og så du får nemmere ved at tale med dem om hhv. de gode og dårlige ting i spillet.

Tilmeld dig kurset herunder

Når du har trykket på knappen der hedder “Få adgang til Online Kursus” kan der gå op til 5 minutter før du modtager mail med videre instruktioner.  Tryk kun en gang – ellers får du flere af samme mail! Hvis du ikke modtager noget inden for 24 timer beder vi dig kontakter os på kontakt@sundgaming.dk – så hjælper vi dig hurtigst muligt videre!

Du skal ikke være bange for at vi bruger din mail til at spamme dig med uønsket reklame! Det er kun for systemet skyld, at der skal være en mail når du tilmelder dig. Kurset er gratis og kræver ikke at du tilmelder dig noget nyhedsbrev eller andet – det er helt simpelt.