Gaming kursus for forældre (gratis)

Lær, hvad gaming er.

-Så du nemmere kan tale om gaming med dine børn …

Velkommen til SundGamings Gaming kursus for forældre. Hvad er gaming og hvordan kommunikerer vi bedre om gaming i hjemmet? Det er de to emner, som dette gratis kursus indeholder. Kurset bygger på en kort psykologisk gennemgang af hvorfor det er så motiverende at spille disse spil. Dertil kommer en liste med beskrivelser af de spil der spilles mest for tiden. Herefter følger nogle øvelser du let kan udføre derhjemme, for at i kan få en bedre kommunikation omkring spillene. Når du har gennemført kurset og lavet disse simple øvelser, kan du forvente at have fået nyt indblik i dit barns online hverdag.

Få endnu mere indsigt

-Gode råd, eksempler og vejledning til gaming i familien …

Hvis du udover vores Gaming kursus for forældre gerne vil i gang med at arbejde med gamingen på hjemmefronten kan det være en god ide at have en platform at arbejde ud fra. Det er det vores bog “Kort og godt om Børn og Gaming” kan tilbyde dig og din familie. Se mere om den her:

Næste skridt

Står du som forælder opgivende over for børnenes gaming-vaner og begynder det at påvirke deres skolegang, sociale relationer m.m.? Ring til Rasmus på 53 62 09 95  og få vejledning omkring hvad man kan gøre!

Rasmus Vestergaard – Psykolog hos Tricas